Rólunk

A Tudomány Nyelviskolától a RendezvényParádéig

 

A Tudomány Nyelviskola lelkes amatőr szervezői már 7 éven át szervezték nagy sikerrel a Nyelvparádét, a nyelvtanulási lehetőségek kiállítását, amikor a rendezvény folyamatosan növekvő sikere, a szervezésben részt vevők egyre nagyobb tapasztalata és szakmai gyakorlata, valamint a kiállítók ösztönzése felvetette egy rendezvényszervező cég megalakításának gondolatát. 2006 végén ezért megalakult a RendezvényParádé Kft.

Azóta a Tudomány Nyelviskola és a RendezvényParádé egy igen kiterjedt tevékenységi körrel rendelkező cégcsoport tagjává vált: a magyar tulajdonosi hátterű European Education Group fő tevékenységi köre vállalati és lakossági nyelvi képzésre, üzleti nyelvi tréningekre, magyar és nemzetközi nyelvvizsgáztatásra, nemzetközi nyelvtanárképzésre, valamint országos rendezvények szervezésére terjed ki.

 

Tevékenységünk

A 2006 őszén megalakult RendezvényParádé Kft. olyan színvonalas rendezvények szervezését tűzte ki célul, amelyek tematikája elsősorban az oktatáshoz, a kultúrához, az általános emberi értékekhez kapcsolódik, hiánypótló szerepet töltve be a hazai rendezvénykínálat területén.

Legfőbb tevékenységünk ennek megfelelően kiállítások szervezése, de természetesen szívesen vállalkozunk céges rendezvények (ügyfélpartik, roadshow-k, tréningek, konferenciák) szervezésére is.

Cégünk legismertebb és egyben a magyarországi nyelvoktató szakma legszínvonalasabb rendezvénye a Nyelvparádé, amely 2014-ben már tizenötödik alkalommal került megrendezésre.

Felelősségvállalás

A RendezvényParádé Kft. vallja, hogy az üzleti élet szereplőinek társadalmi kötelezettségei is vannak.

Ennek szellemében egy új vállalással bővítettük tevékenységünket: a családjukból kikerült, nehéz sorsú gyermekeknek igyekszünk segítséget nyújtani. Ehhez segítőtársként a Fészek Egyesületet választottuk.

A Fészek Egyesület kiemelten közhasznú szervezet, 15 éve dolgozik a gyermekvédelem területén. Közel 350 gyermek számára biztosít jelenleg is ellátást, biztonságos, puha, meleg „fészket” nevelőszülői családjaiban.

Rendezvényeink idején ezeknek a gyermekeknek gyűjtünk adományokat (ruhaneműt, játékot, rajzeszközöket, tisztálkodószereket, könyveket, stb.), és számítunk mindazokra, akik szerencsésebb helyzetükből kifolyólag képesek segítséget nyújtani számukra.

Első alkalommal 2008 őszén a Nyelvparádé kiállításon tankönyv- és taneszközgyűjtő akciót szerveztünk. Jóleső érzéssel nyugtázhatjuk, hogy kezdeményezésünket siker koronázta, sok szép és hasznos ajándék gyűlt össze, amelyeket a Fészek Egyesület gyermekei örömmel fogadtak.

Ezúton is köszönjük azoknak, akik eddig segítettek, és azoknak is, akik a jövőben segíteni tudnak.